Informatie over de praktijk van:

Naam praktijk Psychologenpraktijk Senang Groningen (Stad)
Naam Joey Frankhuijzen
Adres Boumaboulevard 63 - 9723 ZS - Groningen
Telefoon 06-47771074
E-mailadres praktijksenang@gmail.com
Website www.praktijksenang.com/
Beroep/specialisatie Psycholoog NIP
Postadres Postbus 1669, 9701 BR, Groningen
Registraties Psycholoog NIP, Registertherapeut BNG, lid beroepsvereniging NVPA , in opleiding tot Spiritueel Psycholoog
Begeleiding bij o.a. relatieproblemen, depressie, omgaan met emoties, burn-out, angstklachten en levens(fase)-/identiteitsvragen
Kortdurende begeleiding vanuit integratief holistische oogpunt, waarbij zowel (moderne) westerse en (spirituele) oosterse inzichten en technieken worden gebruikt.
Uitgangspunten: Ik werk vanuit een holistische en client-centered visie. Hierin staat een gevoel van veiligheid centraal. Ik hecht veel waarde aan een betrokken persoonlijk contact waarin iemand zich op zijn/ haar gemak voelt.
Ik heb oog voor (eerdere) ervaringen, fysiek lichaam, het individu en zijn omgeving. Ieder mens is anders en er zijn meerdere wegen naar heling en verandering. Hierbij stem ik af op de behoefte en hulpvraag van de cliënt(e)
In mijn begeleiding integreer ik technieken uit verscheidene visies en theoretische kaders om zo beter aan te sluiten bij de cliënt(e). Zo maak ik gebruik van ervaringsgerichte (o.a. mindfulness, aandachtsoefeningen), cognitieve (cognitieve gedragstherapie) en lichaamsgerichte inzichten en technieken

Sessies vinden plaats op locatie Bloemstraat 22, Groningen. Duur sessie is 60 min. en kosten 75 euro per gesprek