Informatie over de praktijk van:

Praktijknaam Centrum voor groei en ontwikkeling: OntMoetGoed
Naam Arent Muller
Adres Zouthuissluizermolenpad 1 - 2441EE - Nieuwveen
Telefoon 0622436997
Website www.arentmuller.com/index.php
Beroep/specialisatie Relatietherapeut
Registraties NOBCO
Bijzonderheden EFT, opstellingen en lichaamsgericht therapeut
Bijzonderheden In ontmoetingen raakt me vaak hoe belangrijk relaties voor ons zijn. Naast het coachen en trainen van individuen en organisaties begon ik vanaf 2005 gefascineerd te raken door partnerrelaties. Ik heb me verdiept in succes- en faalfactoren door duizenden pagina's literatuur en honderden onderzoeken en studeerde hierop af als toegepast psycholoog. Niet alleen daaruit haal ik mijn inspiratie, maar ook uit de tientallen stellen die ik een stukje op hun reis mocht vergezellen en uit de relatie met mijn vrouw Mariken.
In de sessies werk ik o.a. op basis van EFT, met praten, luisteren en vragen stellen. Maar omdat ons hoofd en brein niet altijd de sleutel biedt en al zo veel belast wordt, werk ik ook ervaringsgericht. Bijvoorbeeld met opstellingen of lichaamsgerichte oefeningen (waarbij je voelt en ervaart wat je lichaam je vertelt).
Ik werk meestal in sessies van 1,5 uur. Ik trek graag voldoende tijd voor je uit om intensief te kunnen werken, ook al vraagt dat wellicht €10,- meer, zo kunnen we wel wat bereiken. Cliënten ervaren mij als aandachtig, scherp, respectvol, zorgvuldig, humorvol en sensitief.
Ik werk op Het OntMoetGoed in Het Zouthuis, een heel fijne, natuurlijke locatie met gratis parkeergelegenheid. 20 km van Amsterdam, 20 km van Haarlem, 40 km van Utrecht en 45 km van Den Haag.