Informatie praktijk

Praktijk Psychologisch Centrum
Naam Drs. Carla Vredeveld
Adres Oostelijke Handelskade 1101 - 1019 DN - Amsterdam
Telefoon 020 4197456
E-mailadres info@psychologischcentrum.com
Website www.psychologischcentrum.com/
Beroep Psycholoog/Coach
Adres 1 Oostelijke Handelskade 1101, 1019 DN Amsterdam
Adres 2 Bovenlangewijnseweg 22 -1272 BX Huizen
Bizonderheden Psychologisch Centrum aan het IJ bestaat uit een praktijk voor psychologische hulp en coaching, en een onderzoekscentrum.
De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van stressstoornissen, zoals overspannenheid en burnout
De praktijk biedt verder psychologische hulp bij ingrijpende psychische veranderingsprocessen door veranderingen in levensomstandigheden, en bij dieperliggende persoonlijke problemen, die bijvoorbeeld angsten, depressies, uitputting of relatieproblemen veroorzaken. Zowel individuele therapie als relatietherapie zijn mogelijk.
De behandeling verloopt via gesprekken en is gericht op het beter leren begrijpen en hanteren van de problemen en het vinden van goede oplossingen daarvoor. Ook zoeken we naar nieuwe richtingen in het leven. De benadering is gewoonlijk analytisch of cognitief gericht. Soms gebruiken we speciale oefeningen of creatieve technieken, zoals tekenen, schilderen, schrijven of boetseren.
Psychologisch Centrum aan het IJ is gelegen aan de rand van het centrum van Amsterdam, nabij de ringsnelweg A 10 en de Piet-Hein tunnel. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar per auto (goede parkeergelegenheid) en via openbaar vervoer (diverse verbindingen) of fiets. Meer informatie vind je op de website www.psychologischcentrum.com.
Registraties Drs. Carla Vredeveld is PSYCHOLOOG NIP en psycholoog NVPA. Aangesloten bij NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), NVPA en IVAP (C.G. Jung Vereniging)